OTP: 11741055-20005162-00000000 APEH: 19156288-2-12 MVH: 1002950 190 OHA: 000634 MOHOSZ: 838

Kedves Felhasználó !

Eljött az az alkalom, amikor el szerettem volna küldeni első hírlevelünket. Ez a tavasz, az új horgászidény várva-várt kezdete! Amikor e sorokat írom, már a déli part egésze (így a II-III. tórészlet és a Rekord-tó is) jégmentes és a gáti szakasz egyre nagyobb része is horgászható.

Örömmel láttam az idei első pontyokat is a III. tóból egyik napijegyes horgászunknál! Ezen túl szép ezüstkárászok és dévérek, továbbá a Rekord-tóból méter feletti tokok is horogra kerültek. Csak így tovább!

Engedjenek meg számomra egy kis statisztikát is, talán érdekes lehet. Eddig közel 150 fő iratkozott fel hírlevelünkre, amit itt és most is szeretnék megköszönni. E csapatból 41% tag (24% parti tag, 9% csónakos, 8% alaptag). 37% vendéghorgász, 22% érdeklődő - Őket remélhetőleg horgászként is hamarosan üdvözölhetjük Maconkán! Ha lehet, még érdekesebb az érdeklődési kör (itt ugye többes választás is lehetséges).

A bejelentkezettek
94%-át a parti horgászat
87%-át a békés halak horgászata
62%-át a ragadozók horgászata
56%-át az egyesületi élet
54%-át a helyfoglalási lehetőségek
50%-át a versenyhorgászat (!)
36%-át a csónakos horgászat
21%-át a gyermek horgásztábor
érdekli, vagy is érdekli.

Ezen adatok azért is fontosak, mert egy csak speciális kört érintő hírt a következőkben csak az érintetteknek tervezünk kiküldeni, ugyanis nem akarunk mindenkit mindennel terhelni mai világunkban, amikor özönlenek a kéretlen és sokszor haszontalan elektronikus üzenetek.

Visszatérve a hírértékű információkra. A pénteki napon kinyitott a tóparti büfé is, ahol az italokon, édességeken és dohányárukon kívül melegszendvics és hot-dog is kapható. Remélem, hogy sikerül a választékot is bővíteni a későbbiekben.

Az Ünnep után folytatódnak a parti munkák is, de ezek már a horgászatot alapjában nem igazán érintik. Később újraindul a hajós kotrás, majd a hó végétől elkezdődik a füvesítés, továbbá az I. sziget és a Rekord-tó filagóriáinak, valamint a kilátónak a felújítása. Áprilisig kialakításra kerül a beléptető rendszer, a vagyonvédelmi rendszer és a monitoring állomás is. Remélem, hogy az időjárás végre kegyes lesz hozzánk és lassan minden a végleg a helyére kerül! Az adott ütem befejezéséről tájékoztatást fogunk adni. A füvesítés kapcsán már most kérek mindenkit, hogy majd kíméljék a kis növénykéket!

Holnap várhatóan felkerülnek a foglalási listák és tablók is, az érintettekkel már 95%-ban lezajlott a telefonos egyezetetés.

2 héten belül indulnak a telepítések is, ezekről terveink szerint minden alkalommal részletes tájékoztatást adunk.

Még egy kis felhívás: március végéig teljesíteni kell a tagi befizetéseket az alaptagok kivételével! Kérem, hogy mindenki jelezzen írásban, akinek ez nehézséget okoz. E kérelmeket egyedileg bíráljuk el.

Az első hírlevél végén pedig szeretném felhívni a figyelmet a megújított hivatalos maconkai rekordlistára (Rekordfogások rovat), ahol egy Magyarországon egyedülálló adatbázisból tetszőleges módon lehet névre, helyre, halfajra, időszakra és még több kombinációban is keresni, listázni, továbbá immár mindenki otthonról is ki tudja nyomtatni rekordhaláról a hitelesített, képpel ellátott igazolólapot a pillantnyi ranglista-helyezések feltüntetésével együtt!

Remélem, hogy nem voltam túl hosszú és a továbbiakban is bizalommal lesznek új szolgáltatásunk iránt. Ha tetszett a hírlevelünk kérem, hogy javasolják a barátaiknak is a feliratkozást.

Napsugaras hosszú hétvégét és benne egy kis tavaszi horgászatot is kívánok!

Horgászbarátsággal:

Dérer István

Maconka, 2010. március 12.

leiratkozás a hírlevélről!

Kattintson ide, ha ez az e-mail cím téves, és ön nem a Haldorádó regisztrált felhasználója: téves e-mail cím jelentése!

ÜGYELETES HALŐR, INFO: +36 30 229-5177 HORGÁSZTANYA, FAX: +36 32 355-077
maconka@maconka.hu www.maconka.hu maconka.haldorado.hu www.maconka.eu