OTP: 11741055-20005162-00000000 APEH: 19156288-2-12 MVH: 1002950 190 OHA: 000634 MOHOSZ: 838

Kedves Felhasználó !

Soros hírlevelünk keretében szeretnék arról beszámolni, hogy ma felkerült a honlapunkra a 2017. évi közgyűlési meghívó és egyben a 2016. évi szöveges beszámoló („Eseménynaptár” felület, közgyűlésnél letölthető). A hírlevélen kívül az elektronikus postázás holnap történik meg a tagok által megadott egyéb címekre is. Azt gondolom, ismét van miről olvasni és érdemes is átnézni a beszámolót a valóban hiteles tájékozódás érdekében!

Kérem, hogy a 02.26-án, vasárnap 9:00-i kezdettel, az Ady Endre Művelődési Központ (Bátonyterenye Város Közművelődésügyi Központ) nagytermében (Bátonyterenye-Nagybátony, Molnár Sándor út 1-3.) megtartandó éves közgyűlésen lehetőleg minden olyan tag, alaptag vegyen részt, aki a szívén viseli a Maconkai-víztározó és tórendszere sorsát. Megjelenésük egyben munkánk elismerése is!

Az egyesületi tagokat itt is kérem, hogy a közgyűlés napján legkésőbb ½ 9-ig regisztráltassák magukat! A jelenléti íven a megszokott módon fel kell tüntetni majd azt a mail címet, amelyre a jövőben az anyagokat külön is kapni szeretné. Továbbra is kérek mindenkit, hogy a korábbi maconkai weblapos regisztráció során megadott e-mail címét is ellenőrizze, mert tapasztalataink alapján sokaknak már megváltozott a címe és e változás átvezetése nem minden esetben történt meg.

Remélem, hogy február 28-ig nem felejti el senki leadni a fogási naplóját, ugyanis a SZÁK hatósági rendszere a következő naptól már szankcionál.

Felhívom a figyelmet, hogy mindenkinek le kellett adni az elektronikus belépőkártyákat is, melyeket a jegyek kiváltásakor újraaktiválunk és sorban ki is adunk bérleteseinknek. Ha a befizetés későn történik meg, akkor előfordulhat, hogy az éves belépőkártya megvásárlására a készletek kimerülésével már nem lesz lehetőség.

Kérem továbbá, hogy ha módja és lehetősége van rá, illetve ha elismerésre talált eddigi munkánk, ajánlja fel a 2016. évi SZJA kötelezettségének 1 %-át is a BSHE részére (adószám: 19156288-2-12), a tórendszer és védterülete családbarát jellegének további fejlesztése céljából!

Jelzem, hogy a közgyűlésen kerülnek átadásra a decemberben kisorsolt ajándékcsomagok, továbbá a tavalyi kiemelkedő rekordfogásokkal kapcsolatos elismerések is. Végül a hagyományoknak megfelelően kisorsolunk több értékes tárgynyereményt a közgyűlésre ellátogató tagok között is.

Mindenkit szeretettel várunk és látunk, találkozzunk a közgyűlésen is!

Horgászbarátsággal:

Dérer István

leiratkozás a hírlevélről!

Kattintson ide, ha ez az e-mail cím téves, és ön nem a Haldorádó regisztrált felhasználója: téves e-mail cím jelentése!

ÜGYELETES HALŐR, INFO: +36 30 229-5177 HORGÁSZTANYA, FAX: +36 32 355-077
maconka@maconka.hu www.maconka.hu maconka.haldorado.hu www.maconka.eu