Nyitóoldal
Helyfoglalás
Meteorológia
Hírek
Írások
Fórumok
Eseménynaptár
Rekordfogások
Fotóalbum
Statisztika
Dokumentumtár
Maconka

Magyar győzelem az V. Maconka-Mosella Kupán!

2005-09-04
Dérer István
Dérer István
Véget ért a maconkai bojlis csúcstalálkozó. Hihetetlen izgalmakkal zárult a verseny, az első két helyezett, illetve a 3-4. között is 1-1 hal döntött, és a szó szoros értelmében csak perceken múlott az, ki hányadik lesz a végső összesítésben. A remek csapatok mellett víztározó már sokadszor bizonyított: 7441 kg és 2684 db a feldolgozás vége! Mindenkinek, aki a versenyen részt vett, illetve azt segítette itt is szívből gratulálunk!!!

Ismét egy olyan maconkai verseny ért véget, amiről még sokáig beszélhetünk. A tavaszi világcsúcsok után ismét kiemelkedő fogásokat produkált az a mezőny, amely túlzás nélkül európai szintű volt, és talán a magyar versenyek eddigi történetében is a legerősebb.

Ha már Európánál tartunk, azt is jó volt látni, hogy nem volt reklamáció, végig korrekt és baráti volt a légkör ilyen téteknél is.

Mint egy nagy család...
Mint egy nagy család...

A pálya és a szektorok kiegyensúlyozottságát jól jelzi, hogy a végül abszolut első 3 csapat három szektorból került ki!

Íme, a verseny végeredménye
Íme, a verseny végeredménye

A tételes feldolgozási tabló itt nyitható meg!

Az abszolut legjobbak, meg egy abszolut fáradt elnök
Az abszolut legjobbak, meg egy abszolut fáradt elnök

Az összefoglaló-értékelő írások megjelenéséig is várjuk a véleményeket, a kérdéseket! Köszönjük a feldolgozás és az információközlés kapcsán tanúsított türelmet is, minden jó, ha jó a vége! Folytatása következik először a médiában, majd jövő május első hetében a VI., tavaszi Kupán!


Hozzászólás, vélemény - eddig 12db, utolsó: 2005-09-05 16:27:05