Nyitóoldal
Helyfoglalás
Meteorológia
Hírek
Írások
Fórumok
Eseménynaptár
Rekordfogások
Fotóalbum
Statisztika
Dokumentumtár
Maconka

Már öt tonna hal a mérlegen!

2005-09-03
Dérer István
Dérer István
Hihetetlen verseny alakult ki az elmúlt 24 órában. Már 8 csapat lépte át délelőtt a 300 kg-ot, és minden szinten nyílt maradt a harc a végső győzelemért. Jelenleg a HALDORADO TEAM vezet és a 2. helyen is magyar csapat, az SBS SZIKO TEAM található!

Már csak 1 nap van hátra, és a 72 órás eredményeket tudjuk közölni. Akkor 4798 kg és 1763 db volt az állás, és a parton már kb. további 3 mázsa ponty várt a sorára.

Ez van 72 óra után!
Ez van 72 óra után!

Itt nyitható meg a 72 órás eredménytábla!

Hatalmas erőfeszítéssel tartja magát a HALDORADO az élen (B8), de a nyíregyházi SBS csapat (A1) mellett egyre jobban jön fel a világbajnok csapat, az SBS szerb gyártója (A7) is. Zora és Ivica egyre jobban belelendül, kérdés, hogy mit hoz az utolsó éjszaka…

Vannak, akik a nagy halak reményében kockáztatnak, itt is már többször volt csere az élen, mert sokszor csak pár dkg-os különbségekkel jönnek ki a nagy halak!

Csorba Norbi sem aprózza el!
Csorba Norbi sem aprózza el!

Ezen túl hagyományosan remek a román csapatok teljesítménye, ráadásul sekélyvízi helyeken (C3,C7)! Hatalmas léptekkel közelít a többiek felé a másik szerb csapat is, a DINKI CARP TEAM (B3). Rajtuk kívül még ott lehet a végén a mindig ütőképes PONTYMÁNIA (B7) és a remekül horgászó BIG CARP (C1) is.

Ez a pontymánia egyik eredménye...
Ez a pontymánia egyik eredménye...

A horgászati szempontból nem a legjobb időjárás ellenére nem hagyott kétséget a víztározó arról, hogy milyen is a pontyállománya! Reméljük, hogy még ma este tudunk eredményeket közölni, mert biztos nem csak a helyszínen nagy az izgalom…

A hazai SIVA CARP TEAM egy szép hala
A hazai SIVA CARP TEAM egy szép hala


Hozzászólás, vélemény - eddig 5db, utolsó: 2005-09-04 14:49:24